SC Lucia Pan Prod SRL

Brutarie Piatra Neamt - SC Lucia Pan Prod SRL produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC Lucia Pan Prod SRL - Brutari Piatra Neamt.


 3de1ca1b043c220f98f422ee302bf418_400_03 Respectand traditia, promovand „ calitatea inainte de toate” , dorim sa raspundem prin produsele noastre, la toate dorintele si solicitarilor dumneavostra.
  Pornita din drag de munca si de realizari, cu dorinta de a aduce gusturile de acasa in viitoarele sale produse, societatea noastra va ofera gama completa a produselor de patiserie si brutarie.
  Neparasindu-ne elanul si curajul de la inceput, prin munca intregii familii, societatea noastra a investit cu perseverenta in modernitate, in mijloace de productie care sa asigure calitate produselor sale.
  Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.
  Retetele de fabricatie sunt cele originale, pastrate intacte de-a lungul anilor si respecta traditia culinara romaneasca.
  Misiunea noastra este satisfacerea nevoii clientilor de a achizitiona produse sigure din punct de vedere alimentar, fabricate prin metode traditionale si cu un excelent raport pret - calitate.

Produse si Servicii

  Produse de panificatie

   breadwallpaper_1920x1200_83392_400_04Paine alba franzela 

 Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.
 Ingrediente: – Faina alba de grau(contine gluten), Apa potabila, Sare iodata, Drojdie

   Paine neagra

 Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.

 Ingrediente : Faina neagra de grau(contine gluten), apa potabila, drojdie, sare iodata

  Paine neagra cu secara

 S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau. Deoarece este dificil sa se separe taratele si germenii de endosperma din bobul de secara, faina de secara pastreaza de obicei o cantitate mare de substante nutritive, spre deosebire de faina rafinata de grau care nu mai are aproape deloc proprietati nutritive.

  Ingrediente : Faina neagra, Faina de secara , Apa potabila, Drojdie, Sare iodata

  Paine alba cu tarate

  Pâinea cu tărâţe are un gust deosebit ce variază în funcţie de ingredientele utilizate. Se ştie că pâinea cu tarate şi este sănătoasă datorită aportului de acizi graşi nesaturaţi din tarate, dar şi al aportului de fibre . În general pâinea cu tarate este o pâine cu aport caloric scăzut .

Ingrediente: Faina alba de grau(contine gluten), apa potabila, tarate de grau(9,2%),  sare iodata, drojdie

 bread_photo_400_02 Paine neagra cu tarate

 Conţine de până la 2 ori mai multe vitamine, minerale şi fibre decat pâinea albă, ceea ce o face mai sănătoasă şi mai săţioasă. Pâinea neagra cu tărâţe este foarte bogată în vitamine tip B şi o foarte bună sursă de fibre.

 Ingrediente: Faina neagra de grau(contine gluten), apa potabila, tarate alimentara(23,5%), sare iodata, drojdie

  Chifle albe cu tarate

 Pâinea tip chifle este mai grasă, mai dulce şi conţine mai multe proteine decât pâinea obişnuită datorită compoziţiei. Ingredientele de calitate, aspectul perfect si miezul moale si pufos,  fac din chifla, un produs excelent, adorat de intreaga familie.

 Ingrediente : Faina alba de grau(contine gluten), apa potabila, tarate de grau, sare iodata, drojdie.

  Paine impletita

 Painea impletita este o specialitate coapta pe vatra, preparata din faina alba din grau dur, cu textura umeda si o crusta crocanta. Aroma, forma impletita , gustul dulceag, si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, painea de casa,cea de altadata.

 Ingrediente : Faina alba de grau(contine gluten), apa potabila, sare iodata, drojdie, mac, ulei vegetal

  Produse de simigerie

  COVRIGI CU MAC

Ingrediente: Faina alba de grau(contine gluten), apa potabila, zahar, ulei vegetal, mac(1,3%), sare iodata, drojdie

 COVRIGEI CU MAC (la pungute)

Ingrediente: Faina alba de grau(contine gluten), apa potabila, zahar, mac(2%), sare iodata, drojdie

Covrigei cu mac (la legaturi)

Ingrediente: Faina alba de grau(contine gluten), apa potabila, zahar, mac(2%), sare iodata, drojdie

 

Galerie foto