Melange

Brutarie Brasov - Melange produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Melange - Brutari Brasov.


    Melange este un producator si distribuitor de paine, produse de panificatie si de specialitati de patiserie.

    Care este secretul nostru? Painea noastra este intotdeauna proaspata pentru ca livram paine zi si noapte, 7 zile pe saptamana.artisanbread1_400

    De asemenea, nu avem doar paine ci si multe specialitati de panificatie si de patiserie cu care putem satisface nevoile celor mai pretentiosi clienti.

Ne puteti gasi la urmatoarele puncte de lucru:

Str. Simeria Nr. 1
Str. Busuiocului Nr.1
Str. Lacramioarelor Nr.1
Str. Prunului Nr.1
Str. Venus Nr.1
Str. Harmanului Nr.47
Autogara 3
Str. Barbu Lautaru Nr.1
Str. Cocorului Nr 6
Str. Armoniei Nr.6
Str. Alexandru cel Bun Nr.19

Produse si Servicii

    Panificatieartisanbread1_400_01

Paine alba cu cartofi, franzela alba, franzela neagra, franzela alba fara sare, paine neagra cu cartofi, pita ardeleneasca, paine graham, franzela alba feliata.


   breadsmaster_400 Specialitati

Blat de pizza, corn simplu, paine toast prokorn, franzela cu secara, paine toast clasica, specialitate cu malai, chifle prokorn, franzeluta mozaic, japoneza, chifla graham, chifla simpla/susan/mac, impletita, franzeluta, bagheta, colac, baton cu mac.
    

 

 

    Patiserie

Croissant simplu, branzoaica, placinta cu branza, melc cu nuca, ochelari cu vanilie, placinta cu branza dulce, trigon cu vanilie, corn cu ciocolata, covrigi, minipizza mozaic, mini chec, corn, foietaj cu mere, mini chec cu vanilie, mini chec cu cacao, chec cu cacao, chec cu vanilie, covrig polonez, cozonac cu rahat/nuca/mac, croissant cu ciocolata, foietaj cu vanilie, saratele cu susan, saleuri cu susan.

Galerie foto