SC ROMPAK SRL

Brutarie Pascani - SC ROMPAK SRL produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre SC ROMPAK SRL - Brutari Pascani.


    Pornita din drag de munca si de realizari, cu dorinta de a aduce gusturile de acasa in viitoarele sale produse, societatea noastra va ofera gama completa a produselor de patiserie si brutarie.
    Neparasindu-ne elanul si curajul de la inceput, prin munca intregii familii, societatea noastra a investit cu perseverenta in modernitate, in mijloace de productie care sa asigure calitate produselor sale.
    Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.
    Cum niciodata, toate acestea, nu par destule pentru spiritul inovator si dornic de mai bine care anima societatea noastra , dorinta de acum este de a va satisface gusturile si mai ales de a bucura , prin intermediul produselor pe care le fabricam, pe toti clientii nostri.

Produse si Servicii

Cateva produse

    Integrala cu seminte

    Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier. De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba. Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.

Ingrediente: Faina integrala de grau, 10% amestec de seminte (seminte de in, seminte de susan décor), drojdie, sare iodata, ulei de masline, maia naturala de secara .


    Pita de casa

    Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a  anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.

Ingrediente: Faina semialba de grau, Faina de malt, Sare iodata, Drojdie, Apa.


    Taraneasca

    Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
    Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.

Ingrediente: faina semialba de grau, faina de malt, germeni de grau, sare iodata, drojdie, apa.


    Neagra

    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.

Ingrediente: faina neagra de grau, extract de malt, sare iodata, drojdie, apa.


    Intermediara

    Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.

Ingrediente: Faina semialba de grau, Sare iodata, Drojdie, apa.


    Fibropan

    Cu un continut predominant de tarate, Fibropan este o paine ideala pentru un regim de hrana echilibrat si o sursa naturala de vitamine si minerale necesare mentinerii sanatatii. Continutul de tarate, stimuleaza digestia si tranzitul intestinal, avand un efect pozitiv in reglarea metabolismului. Acestea sunt indicate in afectiuni precum anemie, diabet zaharat, obezitate, afectiuni digestive, ale ficatului, constipatie cronica, dureri epigastrice, contribuind la reglarea intregului organism. Consumul de fibre diminueaza absorbtia glucidelor, optimizand astfel nivelul glicemiei si mentine senzatia de satietate pentru o perioada lunga de timp dupa masa. Este recomandata in cazul unor boli digestive.

Ingrediente: Faina semialba de grau, tarate de grau, sare iodata, drojdie, apa .

Galerie foto