Brutaria Sesam

Brutarie Zalau - Brutaria Sesam produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Brutaria Sesam - Brutari Zalau.


Despre noi

În decembrie 1995 porneşte activitatea în Brutăria-Patiseria Sesam, în zona istorică a mun. Zalău cu 6 angajaţi, după modelul brutăriilor germane, care funcţionează în centrul oraşelor.

În procesul de fabricaţie care este condus de specialişti cu experientă, folosim reţete vechi, originale ale înaintaşilor noştri şi tehnologii tradiţionale.

Punem un accent deosebit pe prospeţimea produselor, pe prelucrarea atentă a aluaturilor şi al umpluturilor. Fructele şi zarzavaturile folosite sunt proaspete sau congelate de noi.
Pe parcursul timpului scurs de la înfiinţare am introdus în procesul de producţie şi utilaje performante, dar numai în locuriile unde acestea nu produc pierderi de calitate. Am pastrat multe produse în sortimentaţia noastră care sunt fabricate în continuare manual.
Pentru satisfacerea exigenţelor stabilite de normele privind Siguranţa Alimentelor în anul 2006 s-a efectuat un amplu proces de modernizare.
În secţiile de producţie a fost implementat sistemul de asigurare a calităţii şi de management ISO 22.000. Activitatea se desfăşoară în conformitate cu Manualul de Proceduri de Calitate şi Siguranţa Alimentară H.A.C.C.P.

Brutaria Sesam - Magazin de Prezentare

Azi producem o gamă foarte largă de produse prin munca zilnică a 24 de angajaţi.
Brutaria-Patiseria Sesam vă mulţumeşte pentru încrederea acordată, pentru că prin cumpărăturiile dumneavoastră aţi sprijinit o întreprindere românească, consumănd produsele fabricate de noi, în marea lor majoritate din materii prime autohtone, prin munca şi priceperea brutarilor-patiserilor români.

Acest site vă dă posibilitatea să aveţi o privire de ansamblu asupra vieţii Brutariei-Patiseriei Sesam. Puteţi cunoaşte punctele de vânzare, produse pe care încă nu le-aţi întălnit.

Sperăm că cele văzute v-au făcut plăcere şi vă putem saluta în continuare între consumatorii nostrii.

 

Produse si Servicii

    Paine

    Franzela 

    Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un mie
 alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.


    Neagra


    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.


    Cu seminte
Brutaria Sesam


    Este un produs care se adreseaza oricarui consumator ce tine la sanatatea sa si la dezvoltarea armonioasa a organismului. Continutul bogat de seminte de in
, floarea soarelui si susan, asigura o sursa importanta de vitamine, fibre, minerale si acizi grasi esentiali Omega 3. Semintele de in ajuta la scaderea trigliceridelor din  sange, fapt ce favorizeaza scaderea colesterolului, confera senzatie de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Semintele de floarea soarelui sunt bogate in vitamina E, un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi din organism. Acestea sunt benefice in reglarea tranzitului intestinal si a tensiunii arteriale. Semintele de susan sunt o buna sursa de minerale precum manganul si cuprul. Painea cu seminte este recomandata in curele de diabet si ajuta la combaterea constipatiei.


    Chifla

    Ingredientele de calitate, aspectul perfect si miezul moale si pufos,  fac din chifla, un produs excelent, adorat de intreaga familie. Acestea sunt fabricate cu o tehnologie de ultima generatie.

 

  •         Panificaţie din aluat dospit
  •         Produse tradiţionale
  •         Patiserie din foietaje sărate
  •         Patiserie din foietaje dulci
  •         Produse de cofetărie
  •         Cozonaci
  •         Snacksuri

 

oferte speciale

  

Brutaria Sesam - Rotunda Romaneasca

 Brutaria Sesam

Galerie foto