Brutaria RATIO WEST

Brutarie Timisoara - Brutaria RATIO WEST produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Brutaria RATIO WEST - Brutari Timisoara.


RATIO WEST
Brutarie | Patiserie Timisoara
0724.285.318 / 0257.276.332

Despre Noi

Infiintata in anul 1965, de Pavel Ratiu, brutaria Ratio West duce mai departe pasiunea pentru frumos si gustos a intemeitorului sau. De trei generatii, oferim aradenilor produse de brutarie, specialitati de panificatie si patiserie de cea mai buna calitate. In prezent, producem peste 175 de sortimente de paine si specialitati.

Firma Ratio West s-a impus pe piata prin oferta bogata de paine si specialitati dulci, prin grija fata de conditiile de igiena din spatiile in care sunt obtinute produsele, prin tehnologia de varf utilizata in procesul de productie si, nu in ultimul rand, prin ambalajele atragatoare.

brutarie arad

Suntem in permanenta preocupati de sanatatea clientilor nostri, astfel ca ne selectam cu grija ingredientele pe care le utilizam in procesul de productie. Painea si specialitatile noastre ajung in marile magazine din Arad si Timisoara, precum si in cele doua restaurante pe care le detinem in Arad.

brutarie patiserie arad

Experienta in domeniul panificatiei, produsele noastre de calitate, intotdeauna proaspete si gustoase, ne-au propulsat in randul producatorilor cu un bun renume. Astfel, avem o colaborare indelungata cu retelele de supermaketuri Billa, Kaufland, Profi, cu magazinele cash&carry Metro si Selgros din Arad si Timisoara.
Dispunem de o retea proprie de distributie si de firme partenere, prin intermediul carora produsele de panificatie si specialitatile de patiserie Ratio West ajung in magazinele din tot judetul.

Produse si Servicii

brutarie patiserie arad

Produsele noastre

Brutarie:

  • baghete, franzele, paine cu diverse gramaje,
  • cornuri cu mac, sare, susan, covrigi,
  • chifle, impletituri, colaci, franzela feliata cu diverse gramaje.

Suntem primii din tara care am produs cornurile cu cascaval. Printre ultimele sortimente introduse in fabricatie se numara painea de 500 g, cu variantele multicereale, cu secara, graham, integrala, dietetica.

Patiserie

  • saleuri, saratele, cozonaci cu mac
  • nuca, rahat, stafide si cacao
  • checuri, cornuri cu diferite umpluturi dulci
  • cornulete, fursecuri, foietaje, melci, baigli
  • strudel, pateuri, savarine, tarte cu fructe,
  • blat tort, foi de cremes, dobos, miere, blat pizza.

Program
Luni-Vineri: 05:30 - 18:00
Sambata: 05:30 - 14:00

 

 

 

Galerie foto