MOARA SI BRUTARIA BACEL

Brutarie Sfantu Gheorghe - MOARA SI BRUTARIA BACEL produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre MOARA SI BRUTARIA BACEL - Brutari Sfantu Gheorghe.


    Avem incredere in consumatorii nostri, cei care stiu intotdeauna ce gust trebuie sa aiba o paine buna. Odata incercate, va veti da seama ce diferentiaza produsele noastre de celelalte si de ce atat de multi clienti Brutarie Covasna, ditributie paine covasna, distributie faina, comercializare fainarevin in magazinele noastre.

    Spre deosebire de alte companii, la noi totul este autentic si local: ne aprovizionam cu grau de la producatorii agricoli, il macinam in cadrul atelierului nostru de morarit si obtinem faina de diverse sortimente. Transportam faina la atelierele de panificatie cu autovehiculele societatii iar acolo realizam produse de panificatie pe care le distibuim in magazinele proprii si in alte magazine. Retetele de fabricatie sunt cele originale, pastrate intacte de-a lungul anilor si respecta traditia culinara romaneasca.

    Misiunea noastra este satisfacerea nevoii clientilor de a achizitiona produse sigure din punct de vedere alimentar, fabricate prin metode traditionale si cu un excelent raport pret - calitate.

    Valorile noastre sunt respectul fata de client, calitatea produselor si continuitatea in procesul de dezvoltare.

    Distribuim produse de panificate in judetele Covasna, Brasov si Prahova.

    Moara si Brutaria Bacel produce si distribuie o gama diversificata de fainuri si produse de panificatie si patiserie naturale, fara amelioratori sau gluten.

Produse si Servicii

                   Cateva din produsele noastre:

    Franzela

Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul Brutarie Covasna, ditributie paine covasna, distributie faina, comercializare fainapreferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.


    Intermediara

Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.


    Fara sare

Preparata din faina semialba de grau, painea fara sare nu inseamna paine fara gust. Sarea este un mineral absolut necesar, deoarece are rolul de a retine apa in organism, insa acest aspect benefic poate deveni neplacut pentru persoanele cu hipertensiune arteriala. Aceasta paine este recomandata de medici in regimurile igenico-dietetice ale unor afectiuni ca de exemplu: boli cardiovasculare, hepatice, renale si diabet. Este ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de sare  si sa adopte o dieta echilibrata.


    DietaBrutarie Covasna, ditributie paine covasna, distributie faina, comercializare faina

Dieta este o paine sanatoasa recomandata in diverse diete. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a  anemiilor, ajutand si la reglarea tensiunii arteriale.Datorita bogatiei in substante active, taratele de grau insumeaza toate calitatile unui medicament natural. Acest ingredient este un fortifiant natural care ajuta la imbunatatirea digestiei si revigoreaza organismul prin aportul de substante nutritive, fara contraindicatii sau efecte secundare. Aceasta paine este recomandata in anumite afectiuni gastrointestinale.


    Neagra

Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.

Brutarie Covasna, ditributie paine covasna, distributie faina, comercializare faina
    Cu secara

S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.


    Taraneasca

Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
Datorita ingredientelor echilibrate. Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.

Galerie foto