Brutarie Sfantu Gheorghe - Brutarie Sf Gheorghe produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Brutarie Sf Gheorghe - Brutari Sfantu Gheorghe.
Brutarie - Patiserie
Paine
- Franzela Alba
- Franzela cu Cartofi
- Franzela Neagra
- Paine de Casa
- Paine indesata cu seminte
- Paine rotunda alba (in tava)
- Paine Secara
- Paine Tihnita
- Paine Graham
- Paine Sateasca
Patiserie
- Cornulete cu Ciocolata
- Cornulete de Casa (cu nuca si gem)
- Covrig cu Sare
- Covrig cu Susan
- Covrigei cu Susan
- Croissant
- Cuib de Viespe cu Branza si Stafide
- Cuib de Viespe cu Ciocolata
- Cuib de Viespe cu Nuca
- Malai Dulce
- Mini Pizza
- Pateu cu Branza
- Salam de Biscuiti
- Saleuri cu Susan
- Asortat Baigli
- Asortat Dulce
- Asortat Dulce-Sarat
- Asortat Sarat
- Bagheta cu Cas
- Baigli cu nuca
- Baton cu Mac
- Biscuiti Spiralati
- Choux a la Creme cu Vanilie
- Corn cu Ciocolata si Cocos
Produse si Servicii
Franzela
Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”. Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.
Intermediara
Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.
Fara sare
Preparata din faina semialba de grau, painea fara sare nu inseamna paine fara gust. Sarea este un mineral absolut necesar, deoarece are rolul de a retine apa in organism, insa acest aspect benefic poate deveni neplacut pentru persoanele cu hipertensiune arteriala. Aceasta paine este recomandata de medici in regimurile igenico-dietetice ale unor afectiuni ca de exemplu: boli cardiovasculare, hepatice, renale si diabet. Este ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de sare si sa adopte o dieta echilibrata.
Dieta
Dieta este o paine sanatoasa recomandata in diverse diete. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a anemiilor, ajutand si la reglarea tensiunii arteriale.Datorita bogatiei in substante active, taratele de grau insumeaza toate calitatile unui medicament natural. Acest ingredient este un fortifiant natural care ajuta la imbunatatirea digestiei si revigoreaza organismul prin aportul de substante nutritive, fara contraindicatii sau efecte secundare. Aceasta paine este recomandata in anumite afectiuni gastrointestinale.
Neagra
Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.
Cu secara
S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.
Taraneasca
Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
Datorita ingredientelor echilibrate. Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.