Brutaria Bäckerei Fastus

Brutarie Satu Mare - Brutaria Bäckerei Fastus produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Brutaria Bäckerei Fastus - Brutari Satu Mare.


    Punem un accent deosebit pe produsele noastre proaspete produse după o reţetă tradiţională: pâinea şvăbească şi cu cartofi. În acelaşi timp, printre produsele noastre se numără şi multe sortimente de pâine specială. Produsele noastre sunt disponibile şi în variantă feliată, ambalată. Acordăm o atenţie deosebită şi producerii şi dezvoltării de produse ce asigură o nutriţie sănătoasă.

    Considerăm că este important ca şi generaţia următoare să beneficieze de o calificare de specialitate. Din acest motiv suntem un partener al prezentărilor pentru din domeniul industriei de brutărie, unde tinerii pot să cunoască fazele de producţie ale acestui aliment de bază.

    Deseori anagajăm tineri, care învaţă la noi bazele acestei meserii îşi asimilează cunoştinţele. Le asigurăm o atmosferă plăcută şi cunoştinţe de specialitate corespunzătoare.

Produse si Servicii

Cateva din produsele noastre

    Franzela

    Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.

Ingrediente: Faina alba de grau, Drojdie, Sare iodata, Apa.

    Intermediara

    Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.

Ingrediente: Faina semialba de grau, Sare iodata, Drojdie, apa.

    Fara sare

    Preparata din faina semialba de grau, painea fara sare nu inseamna paine fara gust. Sarea este un mineral absolut necesar, deoarece are rolul de a retine apa in organism, insa acest aspect benefic poate deveni neplacut pentru persoanele cu hipertensiune arteriala. Aceasta paine este recomandata de medici in regimurile igenico-dietetice ale unor afectiuni ca de exemplu: boli cardiovasculare, hepatice, renale si diabet. Este ideala pentru cei care doresc sa reduca consumul de sare  si sa adopte o dieta echilibrata.

Ingrediente: Faina semialba de grau, Drojdie, Apa.

    Bagheta

    MiniBagheta este o specialitate coapta pe vatra, preparata din faina alba si maia naturala din grau dur, cu textura umeda si o crusta crocanta.Cu un continut caloric mai mare, echilibrat de gramajul redus , bagheta este o  alegere potrivita pentru cei ce apreciaza gustul autentic frantuzesc.

Ingrediente: Faina alba de grau, Maia naturala din grau dur, Sare iodata, Apa.

    Dieta

    Ddieta este o paine sanatoasa recomandata in diverse diete. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a  anemiilor, ajutand si la reglarea tensiunii arteriale.Datorita bogatiei in substante active, taratele de grau insumeaza toate calitatile unui medicament natural. Acest ingredient este un fortifiant natural care ajuta la imbunatatirea digestiei si revigoreaza organismul prin aportul de substante nutritive, fara contraindicatii sau efecte secundare. Aceasta paine este recomandata in anumite afectiuni gastrointestinale.

Ingrediente: Faina semialba de grau, faina de malt, tarate de grau, sare iodata, drojdie, apa.

    Neagra

    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.

Ingrediente: faina neagra de grau, extract de malt, sare iodata, drojdie, apa.

    Taraneasca

    Painea taraneasca este o sursa importanta de substante nutritive, fibre, vitamine (E, B1, B2, B6) si minerale (fosfor, zinc, magneziu). Complexul de vitamine B, ajuta la digestie, la repararea tesuturilor si mentine pielea sanatoasa. Continutul de germeni de grau, reprezinta o bogata sursa de fibre naturale, esentiale pentru a mentine functionarea eficienta a intestinelor. Compozitia acestora, contribuie la echilibrarea metabolismului, sporeste rezistenta si vitalitatea organismului, iar bogatia antioxidantilor naturali ajuta la intarirea sitemului imunitar.
    Datorita ingredientelor echilibrate, Painea taraneasca are calitati nutritive deosebite si cucereste prin savoarea rustica a painii romanesti coapte pe vatra.

Ingrediente: faina semialba de grau, faina de malt, germeni de grau, sare iodata, drojdie, apa.

    Cu seminte

    Este un produs care se adreseaza oricarui consumator ce tine la sanatatea sa si la dezvoltarea armonioasa a organismului. Continutul bogat de seminte de in, floarea soarelui si susan, asigura o sursa importanta de vitamine, fibre, minerale si acizi grasi esentiali Omega 3. Semintele de in ajuta la scaderea trigliceridelor din  sange, fapt ce favorizeaza scaderea colesterolului, confera senzatie de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Semintele de floarea soarelui sunt bogate in vitamina E, un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi din organism. Acestea sunt benefice in reglarea tranzitului intestinal si a tensiunii arteriale. Semintele de susan sunt o buna sursa de minerale precum manganul si cuprul. Painea cu seminte este recomandata in curele de diabet si ajuta la combaterea constipatiei.

Ingrediente: faina alba de grau, fulgi de cereale (ovaz, secara, grau), amestec de seminte (in, floarea soarelui, susan), drojdie, sare iodata, apa.

    Integrala cu seminte

    Beneficiile consumului de paine integrala sunt nenumarate. Este bogata in fibre naturale, vitamine si minerale si doar 200 g de paine integrala, acopera 40 % din necesarul zilnic de vitamine B1, B3, B6, precum si 40 % din necesarul de fier. De asemenea, painea integrala contine de trei ori mai multe vitamine si oligoelemente si de cinci ori mai mult magneziu, calciu si fosfor, decat painea obtinuta din faina alba. Un alt avantaj al consumului de paine integrala este si faptul ca nu predispune la obezitate, isi pastreaza calitatile timp indelungat si este bine tolerata de persoanele cu afectiuni digestive.

Ingrediente: Faina integrala de grau, 10% amestec de seminte (seminte de in, seminte de susan décor), drojdie, sare iodata, ulei de masline, maia naturala de secara.

Galerie foto