Sandy Impex SRL

Brutarie Oradea - Sandy Impex SRL produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Sandy Impex SRL - Brutari Oradea.


brutarie

     Sandy Impex activeaza pe piata de panificatie din judetul Bihor din anul 2000. De la o mica afacere de familie firma s-a dezvoltat in fiecarean si dupa ce a investit intr-o moara moderna, cu o capacitate de productie de 30 tone grau/zi, situata in localitatea Sacueni, judetul Bihor, a finalizat in octombrie 2008 o noua si importanta investitie, concretizata intr-o fabrica de panificatie si patiserie(proaspata si congelata).

    Sandy Impex dispune si de un sistem de distributie cu un portofoliu de peste 300 de magazine in Oradea si in judetul Bihor precum si in Arad si judetul Arad, sistem bazat pe un parc auto propriu format din 15 autoutilitare, dar si un magazin propriu. Capacitatea de productie precum si dotarile tehnice ne dau posibilitatea sa producem atat panificatie cat si patiserie, dupa retete la cerere, atat pentru alte brutarii(cele care nu mai fac fata costurilor de productie din ce in ce mai mari) cat si pentru firme distribuitoare sau supermarketuri, sub brandul si sigla acestora. Deasemenea, in momentul de fata suntem singurii producatori din zona care, sub aceasta forma, exporta produse de panificatie si patiserie in Ungaria si Italia.

Produse si Servicii

  Produse Sandy Impex

   Paine alba taraneasca - Paine facuta dupa o veche si traditionala reteta de paine de casa care se gasea in zona comunei Bors, dealtfel foarte renumita in tot judetul Bihor pina inainte de 1989, pentru gustul, savoarea si aspectul sau rustic. Pentru ca nu contine niciun fel de amelioratori, painea isi pastreaza prospetimea si aroma pentru mai multe zile datorita incorporarii maielei naturale. Gustul deoasbit este dat si de calitatea superioara a fainii folosite. Faina provine din productia proprie de la moara din Sacueni, moara special conceputa doar pentru productia de panificatie, care nu extrage grisul din bobul de grau, astfel ca faina rezultata este calitativ superioara celorlalte fainuri de pe piata.

   Painea alba taraneasca se comercializeaza cu diferite gramaje si forme: rotunde la 500 gr., 700 gr., 1 kg, 1,3 kg si 2 kg, franzela la 1 kg si 1,5 kg si semiluna la 1 kg.

    Paine taraneasca cu cartofi
Paine conceputa dupa o reteta foarte veche. Daca la inceputuri acest tip de paine reprezenta o plamadeala pentru oamenii saraci, care isi potoleau foamea cu ceva simplu, facut din faina de grau si cartofi, in zilele noastre painea cu cartofi este ca o delicatesa cautata tot mai des de cei care vor si altceva in afara de painea obisnuita.

   Reteta pe care am preluat-o de la un vechi maestru brutar a fost imbunatatita astfel ca acum contine 40% adaos de piure de cartofi. Tehnologia si timpul de preparare sunt foarte importante si deosebite de cele ale altor sortimente de paine, de la framantat, la modelat si pana la dospit totul se face dupa un anumit ritual care, dealtfel, reprezinta si marele secret al gustului si savorii acestei paini deosebite.

   Coaja putin mai groasa, de culoare brun inchis este elementul de recunoastere al acestui sortiment de paine si este data de timpul de coacere mai indelungat. Asa si miezul devine foarte dens, mai gustos dar si mai "greu", dand senzatia ca painea este mai grea decat cantareste.

   Se comercializeaza in forma rotunda, la 1 kg, feliata si ambalata sau nefeliata.

Galerie foto