Fabrica de Paine Bujoreni

Brutarie Bragadiru - Fabrica de Paine Bujoreni produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Fabrica de Paine Bujoreni - Brutari Bragadiru.


    In anul 1991, un grup de oameni de afaceri cu initiativa a pus bazele societatii FALCON ALBAPAN, avand ca obiect activitatea de morarit si panificatie.

    Inceputul l-a constituit abordarea unui segment nou pe piata romaneasca: importul si distributia de ingrediente pentru industria alimentara, cu predilectie in domeniul panificatiei. Promptitudinea si constanta serviciilor, precum si calitatea net superioara a produselor oferite, au determinat extinderea activitatii companiei la nivel national. Dezvoltarea continua a dus in mod firesc la investitii in activitati de morarit, precum si in productia painii si a produselor de panificatie si patiserie.

    In anul 2005, societatea FALCON ALBAPAN a preluat fabrica de paine Bujoreni. Respectand o traditie veche de 35 de ani, in paralel cu o investitie de peste 2,5 milioane de euro, s-a reusit ca, intr-un interval de timp scurt, brand-ul "PAINE BUJORENI" (marca inregistrata a societatii FALCON ALBAPAN) sa devina un nume cunoscut si apreciat de consumatori. Calitatea materiilor prime folosite, bunul management, promtitudinea in livrarea produselor si inalta calificare a personalului direct productiv au contribuit substantial la succesul firmei. Cu un numar de 130 de angajati si o productie medie lunara de peste 700 tone, societatea FALCON ALBAPAN se situeaza in primul esalon al producatorilor de profil, produsele firmei fiind recunoscute si apreciate atat in Bucuresti, cat si in judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Arges, Giurgiu, Teleorman si Calarasi. Societatea este in continua expansiune avand 15 magazine proprii in Bucuresti (lunar altele noi se deschid). Firma are in derulare contracte cu retelele de supermarket KAUFLAND.

    Societatea FALCON ALBAPAN detine o fabrica de paine, specialitati si produse de patiserie situata in Sos. Alexandriei, nr. 108, oras Bragadiru, jud. Ilfov. Fabrica este amplasata chiar langa soseaua Alexandriei, la aproximativ 1000 de metri de la iesirea din municipiul Bucuresti. Societatea s-a mutat in luna mai 2010 din fostul sediu de pe B-dul Timisoara, Nr 54, Sector 6, Bucuresti in noua locatie de pe Soseaua Alexandriei, Nr 108, Oras Bragadiru. Demarata la inceputul anului 2009 si inaugurata in luna mai 2010, cu o valoare a investitiei cifrata la peste 4,5 milioane de euro, noua fabrica se intinde pe o suprafata de 7000 mp, fiind structurata pe doua nivele, plus silozurile de faina cu o capacitate de inmagazinare de 150 tone de faina. Sectia de panificatie este utilata cu doua linii de productie automatizate, avand in componenta echipament tehnologic de ultima generatie. Fabrica are o capacitate de productie de peste 160.000 bucati paine zilnic.

    Fabrica are amenajata si o sectie de patiserie, echipata cu utilaje de ultima generatie, largind astfel gama sortimentala oferita clientilor cu noi produse "gustoase si sanatoase". Noua sectie de patiserie, inaugurata in luna octombrie 2010 are o capacitate de productie de aproximativ 4 tone de produse zilnic.

    Urmarind atent cerintele pietei si evolutia gusturilor consumatorilor, firma si-a dezvoltat oferta de produse de panificatie ambalate, dotandu-se cu un sistem modern de feliere si ambalare automata a diverselor sortimente de panificatie si patiserie.

Produse si Servicii

 • Franzela
 • Paine alba fara sare
 • Paine graham
 • Dieta cu Secara
 • Bagheta
 • Franzela cu seminte
 • Franzela traditionala
 • Paine taraneasca
 • Paine neagra
 • Paine Graham rotunda
 • Dieta Multicereale
 • Dieta Integrala
 • Franzela cu susan