Brutaria Pulsar

Brutarie Bacau - Brutaria Pulsar produse si servicii panificatie reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre Brutaria Pulsar - Brutari Bacau.


Brutaria Pulsar ~ Aroma diminetii pe gustul dumneavoastra

 

1450684_603390943041379_576427552_n_400_01

Pornita din drag de munca si de realizari, cu dorinta de a aduce gusturile de acasa in viitoarele sale produse, societatea noastra va ofera gama completa a produselor de patiserie si brutarie.

Neparasindu-ne elanul si curajul de la inceput, prin munca intregii familii, societatea noastra a investit cu perseverenta in modernitate, in mijloace de productie care sa asigure calitate produselor sale.

Consecventi mentinerii calitatii constante in fabricarea produselor noastre, utilizam materii prime calitative, ambalaje adaptate pastrarii in cele mai bune conditii a calitatii si integritatii produselor , lucrand cu personal calificat si instruit corespunzator activitatii fiecaruia.

Cum niciodata, toate acestea, nu par destule pentru spiritul inovator si dornic de mai bine care anima societatea noastra , dorinta de acum este de a va satisface gusturile si mai ales de a bucura, prin intermediul produselor pe care le fabricam, pe toti clientii nostri.

 

De douazeci de ani producem diverse sortimente de paine. Aducem cozonacul traditional pe mesele clientilor nostri in ajun de sarbatoare sau in fiecare zi din an, alaturi de produsele de patiserie si cofetarie. Pastrand acelasi gust, aceasi prospetime, aceasi savoare si autenticitatea produselor traditionale facute in casa.

Toate deserturile noastre au ajuns sa fie produse din dorinta de a creea in brutaria noastra dulciuri de casa, pastrand retele, ingredientele si secretele adunate in anii. Din pasiunea de a creea produse sanatoase, gustoase si aspectuase am ajuns sa livram bun gust, calitate si arome traditionale. 

 

La noi gasiti calitatea si aroma produselor facute ca la mama acasa! 

Va mai aduceti aminte mirosul din casele mamelor sau a bunicilor cand pregateau cozonaci? Noi inca mai avem parte de acel miros autentic de sarbatoare romaneasca de fiecare data cand amestecam compozitia de nuca, cand  impletim cozonaci, cand stam la gura cuptorului asteptand nerabdatori rumenirea lui.

Pentru ca am adunat retete vechi, am pastrat aceleasi ingredinete  si impreuna cu pasiunea si dorul de traditional s-a nascut Cozonacul Pulsar. 

Placintele Pulsar cu branza sau multa branza impaturita in aluat pufos si aromat, atinse usor de praf de zahar sunt cumparate zilnic de iubitorii de placinte moldovenesti sau “poale in brau”. Coapte pe vatra , pline de branza, imbatate in esenta de rom, placintele noastre satisfac pana si pe cel mai pretentios client. 

 

Tartele cu branza si tartele cu smantana. Pe un aluat fraged si sfaramicios copt pe vatra, se linisteste la rece o crema fina si aromata de branza cu oua sau smantana. 

Cornulete Pulsar sunt facute din aluat fraged, pufos, stropite cu aroma de rom, umplute cu rahat sau gem sunt delicioase si nelipsite de pe masa clientilor nostri, dornici de amintirea dulciurilor copilariei.

 

Am inceput sa producem Checul Pulsar din dorinte de a satisfice cantitativ prietenii si rudele. Deoarece totii au gustat checul mamei, facut in aragazul de acasa, in care incapeau maxim doi. Niciodata nimeni nu se satura. Asa ne-a venit idea de al produce in brutarie. Sub supravegherea mamei, pastrand aceiasi reteta si ingrediente, aceiasi tactica, fara sa folosim premixuri, prafuri sau coloranti am ajuns sa livram pentru toti doritorii si in cantitati mari. 

Tarta cu fructe s-a nascut din dorinte de a combina checul nostrum cu fructele prospete de sezon, ceva dulce si sanatos in aceiasi tava. Folosind mere, prune, caise si piersici a rezultat un desert delicios pe placul celor mici si celor mari.  


Briose/Muffins/Cupcakes
cine nu le iubeste? Nu puteau lupsi din gama noastra de dulciuri. Simple, cu nuca sau cu nuca si cacao sunt nelipsite de langa o cana cu cafea sau
de lapte, de dimineata sau seara la culcare.

 

 

Produse si Servicii

 

Oferim o gama larga de produse:

Franzela alba   Franzela semialba   Paine la tava   Paine fara sare   Paine rustica romaneasca (ingrediente naturale)   Paine prajita   Paine cu secara   Paine cu ceapa   Paine dieta integrala   Bagheta   Bagheta cu unt   Paine traditionala integrala Pulsar   Covrigi   Paine cu cartofi   Checuri   Briose   Tarte cu fructe   Cornulete   Fursecuri   Biscuiti   Cozonaci   Grisine   Alte produse de franzelarie

 

              Cateva din produsele noastre

    Franzela
1549242_664618126918660_885551764042954892_n_400
    Franzela - “painea noastra cea de toate zilele”.  Acest produs a ramas in topul preferintelor si obiceiurilor de consum ale romanilor. Fabricata din ingrediente traditionale - faina, drojdie, apa si sare, franzela este consistenta si hranitoare. Fermentarea si dospirea aluatului se realizeaza in conditii optime de timp, temperatura si  umiditate, oferind produsului un miez alb si pufos. Stropit cu apa la iesirea din cuptor, produsul capata luciul caracteristic painii produse din ingrediente naturale.

Ingrediente: Faina alba de grau, Drojdie, Sare iodata, Apa.


    Neagra

    Toata lumea stie ca painea neagra este sanatoasa, consumul ei mentinand starea de sanatate a organismului si ameliorand chiar unele afectiuni. Painea neagra furnizeaza energie si fortifica imunitatea prin continutul de vitamine si minerale. Faina neagra are o actiune benefica asupra organismului, regland tensiunea arteriala, iar antioxidantii obtinuti, combat radicalii liberi din organism, care provoaca imbatranirea rapida si aparitia bolilor. Extractul de malt are efecte benefice asupra ficatului, stimuleaza digestia si ofera energie in stari de oboseala si stress. in combinatie cu diferite vitamine, saruri de calciu, fier, se pot obtine o gama larga de produse precum painea neagra, care are o actiune benefica asupra organismului, fiind recomandata in orice regim alimentar echilibrat, in tratamentul obezitatii si in cazul diabetului zaharat.

Ingrediente: faina neagra de grau, extract de malt, sare iodata, drojdie, apa.


    Intermediara

    Painea intermediara are un continut caloric scazut si este ideala pentru diete sanatoase, avand un gust deosebit de bun. Are mai multe vitamine B complex decat painea alba si contine si vitamina E. Vitamina B are un rol important in metabolismul glucidelor si este absolut necesara pentru functionarea sistemului nervos. Vitamina E mareste rezistenta organismului, previne imbatranirea celulelor, protejeaza vasele de sange impotriva aterosclerozei, previne aparitia afectiunilor dermatologice.

Ingrediente: Faina semialba de grau, Sare iodata, Drojdie, apa.


    Cu secara

    S-a demonstrat ca, prin consumul de paine din faina de secara, se poate reduce in mod semnificativ nivelul colesterolului “rau”. Faina din secara contine mai putin gluten decat faina de grau, fie ea chiar si integrala. Glutenul din secara este mai putin elastic decat cel din grau si ca atare nu se produce efectul lipicios ca la faina de grau si nu se retin gazele in aluat. Painea din faina de secara obtine prin coacere o crusta bruna aromata si este mai densa in comparatie cu painea de grau.

Ingrediente:  Faina semialba, faina de secara (28%), drojdie de panificatie, sare iodata, otet din vin, maia lichida.1235317_572644629449344_1926698404_n_400


    Cu seminte

    Este un produs care se adreseaza oricarui consumator ce tine la sanatatea sa si la dezvoltarea armonioasa a organismului. Continutul bogat de seminte de in, floarea soarelui si susan, asigura o sursa importanta de vitamine, fibre, minerale si acizi grasi esentiali Omega 3. Semintele de in ajuta la scaderea trigliceridelor din  sange, fapt ce favorizeaza scaderea colesterolului, confera senzatie de satietate si incetinesc procesul de asimilare a grasimilor. Semintele de floarea soarelui sunt bogate in vitamina E, un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi din organism. Acestea sunt benefice in reglarea tranzitului intestinal si a tensiunii arteriale. Semintele de susan sunt o buna sursa de minerale precum manganul si cuprul. Painea cu seminte este recomandata in curele de diabet si ajuta la combaterea constipatiei.

Ingrediente: faina alba de grau, fulgi de cereale (ovaz, secara, grau), amestec de seminte (in, floarea soarelui, susan), drojdie, sare iodata, apa.

    
    Pita de casa

    Faina semialba este cea care da painii culoarea si gustul usor dulceag. Prin adaosul de faina de malt, Pita de casa este o sursa bogata de vitamine. Continutul de vitamine B si E din faina de malt, are un aport benefic asupra sistemului neurovegetativ si a  anemiilor. Aroma, forma rotunda, aspectul infainat si densitatea feliei de paine, ne ofera practic, pita de casa, cea de altadata.

Ingrediente: Faina semialba de grau, Faina de malt, Sare iodata, Drojdie, Apa.
    

    Chifla

    Ingredientele de calitate, aspectul perfect si miezul moale si pufos,  fac din chifla, un produs excelent, adorat de intreaga familie. Acestea sunt fabricate cu o tehnologie de ultima generatie.

Galerie foto