Brutarii sunt căutaţi în brutării și patiserii, precum şi în industria alimentară, în restaurante sau de către firmele de catering.
Este important să ştii că…
- Brutarul realizează produse de panificaţie precum diferite feluri de pâine, chifle şi covrigi, dar şi produse de patiserie şi de cofetărie. Poate admira produsul final în doar câteva ore.
- Brutarul munceşte atunci când ceilalţi încă dorm. Astfel, clienţii pot să savureze pâinea proaspătă la micul-dejun.
- În cursurile noastre, ucenicii vor învăţa cum se produce pâinea. Brutarul se ocupă de verificarea calităţii ingredientelor, a cântăririi acestora şi frământarea aluatului. Apoi, supraveghează procesul de dospire şi de coacere.
Puteti gasi locuri de munca in meseria de brutar in cadrul acestor situri:
http://jooble.com.ro/search-munc%C4%83-ro/rgn-Bucure%C5%9Fti/kw-brutar