 Brutarii sunt căutaţi în brutării și patiserii, precum şi în industria alimentară, în restaurante sau de către firmele de catering.
    Brutarii sunt căutaţi în brutării și patiserii, precum şi în industria alimentară, în restaurante sau de către firmele de catering.
Este important să ştii că…
- Brutarul realizează produse de panificaţie precum diferite feluri de pâine, chifle şi covrigi, dar şi produse de patiserie şi de cofetărie. Poate admira produsul final în doar câteva ore.
- Brutarul munceşte atunci când ceilalţi încă dorm. Astfel, clienţii pot să savureze pâinea proaspătă la micul-dejun.
- În cursurile noastre, ucenicii vor învăţa cum se produce pâinea. Brutarul se ocupă de verificarea calităţii ingredientelor, a cântăririi acestora şi frământarea aluatului. Apoi, supraveghează procesul de dospire şi de coacere.
Puteti gasi locuri de munca in meseria de brutar in cadrul acestor situri:
http://jooble.com.ro/search-munc%C4%83-ro/rgn-Bucure%C5%9Fti/kw-brutar
