Brutarie Cluj produse panificatie - judet

Brutari Cluj reprezinta pagina unde puteti gasi informatii despre brutari din Cluj.

Produse de panificatie si patiserie realizate cu ingrediente naturale, produse traditionale, proaspete si savuroase: franzela, paine neagra, bagheta alba, paine impletita, paine taraneasca, paine multicereale, paine integrala, paine cu tarate, paine cu cartofi, paine cu secara, baton vanilie, pesmet, crutoane, paine toast, paine tip chifle, paine alba, paine fara faina, paine graham, parastas, colaci, prapor, covrigi, pateuri, strudel cu mere, cozonaci, branzoica, cornulete, saleuri, croissant, placinte, melci cu vanilie, ochelari, rulou cu crema, tarte, margarete

Brutari  Turda
Brutarie - Patiserie Turda, judet Cluj
Brutarie - Patiserie Paine Franzela Alba Franzela cu Cartofi Franzela Neagra Paine de Casa Paine indesata cu seminte Paine rotunda alba (in tava) Paine Secara Paine Tihnita Paine Graham Paine Sateasca Patiserie Cornulete cu Ciocolata Cornulete de Casa (cu nuca si gem) Covrig c [ ... ]
Brutari  Cluj Napoca
Brutarie - Patiserie Cluj Napoca, judet Cluj
Brutarie - Patiserie Paine Franzela Alba Franzela cu Cartofi Franzela Neagra Paine de Casa Paine indesata cu seminte Paine rotunda alba (in tava) Paine Secara Paine Tihnita Paine Graham Paine Sateasca Patiserie Cornulete cu Ciocolata Cornulete de Casa (cu nuca si gem) Covrig c [ ... ]
Brutari  Dej
Brutarie - Patiserie Dej, judet Cluj
Brutarie - Patiserie Paine Franzela Alba Franzela cu Cartofi Franzela Neagra Paine de Casa Paine indesata cu seminte Paine rotunda alba (in tava) Paine Secara Paine Tihnita Paine Graham Paine Sateasca Patiserie Cornulete cu Ciocolata Cornulete de Casa (cu nuca si gem) Covrig c [ ... ]
Brutari  Campia Turzii
Brutarie - Patiserie Campia Turzii, judet Cluj
Brutaritul reprezinta activitatea legata de productia produselor de panificatie (paine, baghete, covrigi s.a.m.d.) fiind una dintre cele mai vechi indeletniciri si o componenta majora a productiei alimentare.    Constituind un aliment principal care se consuma zilnic, producerea painii im [ ... ]